Η παράδοση των παραγγελιών σας, γίνεται αυθημερόν, Δευτέρα-Σάββατο 09.00-21.00 και Κυριακή 10.00-20.00
Αποστέλλουμε  τις παραγγελίες σας, σε όλες τις περιοχές εντός της Αθήνας. Το e-shop λειτουργεί 24/7 έτσι μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε ώρα και στιγμή θελήσετε. Οι ώρες λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος στο Χαλάνδρι είναι: Δευτέρα – Σάββατο 09.00 – 21.30 και Κυριακές 10.00 – 20.00.  Για την καλύτερη ασφάλεια των προϊόντων που παραγγέλνετε, σας ενημερώνουμε ότι οι παραγγελίες παραδίδονται στον παραλήπτη με δικά μας ιδιωτικά αυτοκίνητα και όχι με μηχανάκια.

Ανάλογα με την απόσταση παράδοσης της παραγγελίας, υπάρχουν
κάποια έξοδα αποστολής,  σύμφωνα με τον αντίστοιχο ταχυδρομικό κώδικα, που θα σας ζητηθεί να εισάγεται στο αντίστοιχο πεδίο,  τα οποία και εμφανίζονται στην διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας. (Πρίν φτάσετε στις μεθόδους πληρωμής). Ανω των 70 ευρώ, τα έξοδα Αποστολής είναι μηδενικά, εκτός των παρακάτω περιοχών: ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ–ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΖΕΦΥΡΙ-ΚΑΛΥΒΙΑ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ-ΚΕΡΑΤΕΑ-ΚΟΡΩΠΙ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ-ΜΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΠΕΡΑΜΑ-Ν.ΜΑΚΡΗ-Π.ΡΑΦΤΗ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ-ΣΠΑΤΑ. Αναλυτικά τα έξοδα Αποστολής, εμφανίζονται στην αρχική σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, στο πεδίο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και στο link Eξοδα Αποστολής.

Σχετικά με την παράδοση των παραγγελιών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, οτι στο δεύτερο βήμα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι εφικτή η  επιλογή 2 ζωνών ώρας 11.00-16.00 και 15.00-21.00. Οι παραγγελίες που αφορούν παράδοση για την πρώτη ζώνη θα πρέπει να δίνονται μέχρι τις 11.00 και αντίστοιχα για την δεύτερη  μέχρι τις 16.00. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχει  περίπτωση να μεταβληθούν οι 2 ζώνες των ωρών, αυτόματα απο το σύστημα και να προσαρμοστούν αναλόγως, λόγου  του όγκου των παραγγελιών που θα υπάρχει την δεδομένη στιγμή.  Πριν την παράδοση των παραγγελιών απο το κατάστημα μας, γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη, χωρίς φυσικά να δίνεται κανένα στοιχείο του Αποστολέα. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη, αναλαμβάνεται εξολοκλήρου την ευθύνη για την οποιαδήποτε άρνηση αυτού/της της μή παράδοσης της παραγγελίας χωρίς να είναι δυνατή η επιστροφή των χρημάτων σας. Κάτι επίσης πολύ σημαντικό: Aν στους τρόπους πληρωμής που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επιλεγεί η Αμεση Τραπεζική Μεταφορά, θα πρέπει να σταλεί στο μέιλ του ηλεκτρονικού μας καταστήματος  (contact@stavros-flowers.gr) το αποδεικτικό της πληρωμής σας  εντός  μίας ώρας απο την πραγματοποίηση της παραγγελίας, ώστε να αποφευχθεί η αυτόματη ακύρωση της  απο το σύστημα.  Επίσης αν για οποιονδήποτε λόγο η διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει είναι λάθος ή ο/η παραλήπτης/τρια, δέν βρίσκεται στον χώρο οπου μας έχετε προσδιορίσει, η παραγγελία επιστρέφεται στο κατάστημα. Για να εκτελεστεί εκ νέου, μπορείτε να  την παραλάβετε απο το ανθοπωλείο μας, ή να επιβαρυνθείτε ξανά με τα έξοδα αποστολής της. Μόλις παραδοθεί η παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί στο μέιλ το οποίο εξαρχής μας έχετε δηλώσει, μήνυμα το οποίο θα αναγράφει ότι Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ  ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ.

Δεχόμαστε επίσης και τηλεφωνικές παραγγελίες, καθημερινά Δευτέρα-Σάββατο 10:00-21.00 και Κυριακή 10.00-20.00 στα παρακάτω τηλέφωνα: 210.6744274, 210.6744255

Υπεύθυνος Ανθοπωλείου: ΣΤΑΥΡΟΣ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ