Όροι Χρήσης

Σας ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για την περιήγηση και την αγορά των προιόντων μας. Κάνοντας χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας www.stavros-flowers.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, θεωρείται ότι συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κάτωθι όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Η εταιρία μας, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποιαδήποτε στιγμή που κρίνεται αυτό αναγκαίο, αναλαμβάνει επίσης την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Κάποια από τα προιόντα (λουλούδια-φυτά-υλικά), ενδέχεται σε ορισμένες περιπτώσεις να διαφοροποιούνται από αυτά τα οποία υπάρχουν στο www.stavros-flowers.gr και αυτό είναι δυνατόν να συμβεί, εξαιτίας, της μη διαθεσιμότητας αυτών λόγω εποχής. Στην περίπτωση αυτή, η εταιρία μας, δεσμεύεται, στην αντικατάσταση αυτών, με άλλα είδη, τα οποία θα είναι φυσικά ισόποσα & παρεμφερή με αυτά, αφού πρώτα  επικοινωνήσουμε  μαζί σας είτε τηλεφωνικά, είτε με e-mail και έχουμε την συγκατάθεσή σας.

‘Οροι-Ευθύνη Παράδοσης Παραγγελιών

Σχετικά με την παράδοση των παραγγελιών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι στο δεύτερο βήμα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι εφικτή η  επιλογή 2 ζωνών ώρας 11.00 – 16.00 και 16.00 – 21.00. Οι παραγγελίες που αφορούν παράδοση για την πρώτη ζώνη θα πρέπει να δίνονται μέχρι τις 12.00 και αντίστοιχα για την δεύτερη  μέχρι τις 17.00. Πριν την παράδοση των παραγγελιών από το κατάστημα μας, γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη, χωρίς φυσικά να δίνεται κανένα στοιχείο του Αποστολέα. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη, αναλαμβάνεται εξολοκλήρου την ευθύνη για την οποιαδήποτε άρνηση αυτού/της της μη παράδοσης της παραγγελίας, χωρίς να είναι δυνατή η επιστροφή των χρημάτων σας. Κάτι επίσης πολύ σημαντικό: Aν στους τρόπους πληρωμής που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επιλεγεί η Άμεση Τραπεζική Μεταφορά, θα πρέπει να σταλεί στο mail του ηλεκτρονικού μας καταστήματος  (contact@stavros-flowers.gr) το αποδεικτικό της πληρωμής σας  εντός  μίας ώρας από την πραγματοποίηση της παραγγελίας, ώστε να αποφευχθεί η αυτόματη ακύρωση της παραγγελίας, από το σύστημα.  Επίσης, αν για οποιονδήποτε λόγο η διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει είναι λάθος ή ο/η παραλήπτης/τρια, δεν βρίσκεται στον χώρο όπου μας έχετε προσδιορίσει, η παραγγελία επιστρέφεται στο κατάστημα. Για να εκτελεστεί εκ νέου η παραγγελία σας, μπορείτε να  την παραλάβετε από το ανθοπωλείο μας ή να επιβαρυνθείτε ξανά με τα έξοδα αποστολής της.

Περιορισμός ευθύνης 

Η Εταιρία μας, στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα με την επωνυμία stavros-flowers.gr, ουδεμία εγγύηση μπορεί να παρέχει, για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η εταιρία μας, με τον διακριτικό τίτλο www.stavros-flowers.gr, ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την επιχείρηση stavrosfloraldesign, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας μας, και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένουτων διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρίας stavrosfloraldesign ή oποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα stavrosfloraldesign, ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα με την επωνυμία stavros-flowers.gr για: αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην ΕΤΑΙΡΙΑ ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου, αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π, αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων, παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο, συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.